Çdo vit mbi 250,000 individë dhe familje nga e gjithë bota u jepet Rezidenca e Përhershme në Australi. Emigrimi në Australi mund të jetë një proces kompleks. Informacioni ynë i ekspertëve mund t'ju ndihmojë të merrni vizën tuaj në Australi, të gjeni një punë dhe të siguroni një vend për të jetuar. Aventura juaj Australiane fillon këtu!

 

Merrni një vlerësim falas dhe kontrolloni pranueshmërinë tuaj tani

Vlerësimi i Vizave Falas
Llogaritësi i pikëve

Llogaritësi i pikëve

Vlerësimi i aftësive

Vlerësimi i aftësive

Zgjedhja e aftësive

Zgjedhja e aftësive

Lëvizja në Australi

Lëvizja në Australi

Puna në Australi

Puna në Australi

Udhëzues i detajuar për vlerësimin e aftësive

 

Vlerësimi i Aftësive është një fazë e detyrueshme për Vizat e Migracionit të Aftësive (189,190,491). Autoritetet e Vlerësimit të Aftësive janë organe të palëve të treta, të lidhura me Emigracionin, roli i të cilëve është të thonë se a) ju jeni ai që thoni se jeni b) se keni aftësitë e duhura dhe c) se keni kualifikimet e duhura.

Vlerësimi i aftësive të mësuesit

Vlerësimi i aftësive të mësuesit

Vlerësimi i aftësive të infermierit

Vlerësimi i aftësive të infermierit